Voorbeelden uit de praktijk...

Mijn villa gelegen op een dwarsperceel, was de geringe diepte van de achtertuin een minpunt. Gunter heeft mij tijdens de schatting erop gewezen om het perceel op te delen in twee gelijkwaardige percelen. Hierdoor heb ik mijn woning snel en voor een goede prijs kunnen verkopen. Dankzij de schatting van Naarwaardeschatter.be heb ik mijn woning met een grote meerwaarde kunnen verkopen en ook hun extra service hierbij was schitterend!!!
***Geert V.***

Om de overname van mijn zaak te regelen had ik een schatting nodig van de gebouw- en grondwaarde van mijn eigendom. Naarwaardeschatter.be heeft voor mij een volledig en gedetailleerd schattingsverslag gemaakt. Bovendien werden alle opties bekeken die een meerwaarde zouden geven bij de verkoop. Hierdoor ben ik goed geïnformeerd in de onderhandelingen kunnen gaan. 
***Marcel A.***

Bij de stopzetting van onze handelszaak hebben we onze grond verkocht aan een projectontwikkelaar. Voor de waarde te kennen hebben we beroep gedaan op Naarwaardeschatter.be. Met het schattingsverslag hebben wij deze verkoop tot een goed einde kunnen brengen. 
***Raf & Marc B.***

Via mijn boekhouder heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Naarwaardeschatter.be om de huurwaarde te kennen van mijn burelen in mijn privéwoning. Correcte en snelle dienstverlening. 
***Wouter C.***

Mijn opbrengsteigendom werd onteigend en ik zou een bepaald bedrag hiervoor ontvangen. Dankzij het schattingsverslag en bijhorende expertise van Naarwaardeschatter.be heb ik hier het maximale kunnen uithalen.
***Jos V.***

Via Naarwaardeschatter.be hebben wij een correcte en snelle aangifte kunnen doen van nalatenschap. 
***Benny & Christiane***

Naast het schattingsverslag dat we van Naarwaardeschatter.be hebben mogen ontvangen is ons vooral de bijkomende expertise als meer-waarde bijgebleven. Hij berekent niet alleen de waarde van het onroerend goed maar bekijkt ook alle opties die een echte meerwaarde kunnen geven. Top!
***Johan & Rita***

Mijn buurman was vragende partij om een stuk van mijn tuin over te kopen maar hoe moest ik hieraan beginnen? Naarwaardeschatter.be heeft mij hiermee fantastisch geholpen! 
***Mia***

Om de verkoop te kunnen doen van mijn woning met bijhorende gronden heb ik gebruik gemaakt van Naarwaardeschatter.be om hiervoor de juist waarde te kennen. Zij hebben mij op de meerwaarde van de gronden gewezen waardoor ik aan de maximale prijs heb kunnen verkopen. Zeer goede service!
***Guy H.***

Wij hadden een schatting nodig om onze lening te kunnen aanvragen. Snel hadden we met Naarwaardeschatter.be een afspraak en binnen een korte termijn hadden we het schattingsverslag. Snelle en goede dienstverlening. 
***Bart & Nancy***